5. kesäkuuta 2007

Hommia Lykkäämässä

Nostin torstaina maljan viimeisen luennon istumiselle

Toukokuu juoksi pois! Olen vieläkin vähän shokissa, että minne se oikein näin nopeasti..
Ehdin sentään käydä Valenciassa ja Andaluciassa. Nyt on siis se stereotyyppiespanjakin tullut tutuksi. Tehtiin Lucan kanssa nopea neljän päivän katsaus etelään. Sevillan kautta Granadaan ja kotiin. Todella erilaista. Todella mukavaa!
Valenciasta lupaamiani rantakuvia tässä. Ei enää käy edes leuhkimisesta: kuulin, että suomessakin ovat ilmat jo helleluokkaa.
1.Ekana alhaalla minä Paellan laitossa (huijausta! oikeasti se oli Danin erikoisosaamisala).
2.Victor, Dani ja Marisa esittelemässä Espanjan laatukinkkusiivuja,
oikealla 3.Kattoterassimme (!) sekä ylhäällä
4.Victorin ja Marisan finaali rantamaila-kumipallo -pelissä.








Andaluciasta taidan laittaa tuonnempana. Nyt ei enää pokka kestä. Siis pitäisi kirjoittaa esitelmää enkuksi, ja tiivistelmää valitsemallani kielellä ja lukea espanjaksi artikkeleja ja yrittää ymmärtää syntaksia. Tentit on ensviikolla (juuri kun rakas siskoni, jota en ole nähnyt kuuteen kuukauteen on täällä ihanan perheensä kanssa). Eli homma on jo vähän epätoivon puolella.. mutta Anne, joka kävi luonani kylässä viimeviikolla ja HAUSKAA OLI!!! Kertoi helpotuksekseni, että KELAlle riittää selitykseksi, että on ollut ulkomailla, jos ei nimittäin ovarit riitä minimiin. Ei tässä muuten, mutta se syntaksi on aika haastavaa..

Ostettiin Annen kanssa sisarussormukset. Oujeah

Ai niin, ja pääsen kai yhteen lingvistiikkakonferensiin rekisteröitymispöydän taakse talkoohommiin. Palkintona ilmainen osallistuminen konferenssiin. Wexlerkin tulee! :O

Ei kommentteja: