12. kesäkuuta 2007


Suomessa lämmin täällä lämmin

Muutama rantareissu on tullut tehtyä. Ruskettunutkin siinä sivussa. Badalonasta löytyi kiva ja lunkimpi biitsi, vain 10minsaa Renfellä keskustasta! Hiekkamurut ei oo niin hienojakoisia kuin Barcelonetalla, mutta väentieheys noin 10 kertaa miellyttävämpi. Priorisointeja..

Tällä viikolla viimeiset tentit ja vatsahapot sekaisin jostain syystä. (Siis sekaisin jostain syystä, vaikka en kyllä myöskään ymmärrä miksi tenttien piti sattua just tälle viikolle kun on vierassuma. Toisilla kokeita riittää kesäkuun loppuun.)
Ja Päivini porukka käymässä.

Ohi hurahtaneena viikonloppuna Victor Madridista pistäytyi ja oli tarkoitus tehdä vaikka mitä kivaa, vauhdikasta ja suunniteltua, mutta niinkuin yleensäkin, parhaisiin ja hienoimpiin suunnitelmiin tulee aina muutoksia, ja lopulta koko kolme päivää meni todella leppoisalla tempolla. Mutta erittäin mukavasti.

Todisteet Leppoisasta temposta: Kuvassa vasemmalla mm. Victor, Javi ja Elisa. Laitimmaiset pistäytyivät jututtamassa Elisaa (joka lähtee Vaasaan Erasmukseksi tammikuussa!) eivätkä nimet jääneet muistiin.


..Mitä nyt kyhäsin yhden tiramisun kauniin Barbaran 20vee synttärin kunniaksi.

Ens viikolla tarkoitus tarttua espanjan kielioppiin JA sukellusopikirjaan!
PADI Openwater näet suoritetaan heinäkuun puolivälissä ja nitrogeenitasot tulee kotiopetella etukäteen. Ettei satu vahinkoja.

ainiin, mulla on sitten ilmeisesti venäläinen espanjankielen aksentti..
tai sitten itänaapurinpoikakaksikko keksi harvinaisen luovan iskurepliikin paikallisjunan kolkkeessa.

Ei kommentteja: