12. syyskuuta 2009





Tämmöstä tämä on..

Tiukkasanaisen sananvaihdon jälkeen päätimme erään lakiopiskelijan kanssa tsempata blogini suhteen. Siis minä tsemppaan ja hän varmasti valittaa jos en tsemppaa. Ja varmaan vetoaa johonkin suullisen sopparin pätevyyteen sen lisäksi..

Tässä on kuvia viimekeväiseltä Hollannin reissulta.
Löysin kuvat täältä valmiiksi ladattuna.




Nämä ekat on pyöräreissultamme EDAM-kylän tuntumasta. Ihan upeat maisemat ei voi mitään.




Muut eivät halunneet tulla vuokrapyörillään mukaan vaan hyppelivät busseilla kylästä toiseen. Sekös vain lisäsi romantiikkaa. Harmittelivat varmaan salaa jälkeen päin kun näkivät upeat kuvamme. Sitä se laiskuus teettää!


Julkaisen nämä vanhat kuvat nyt lähinnä siis siksi,

että kuten näkyy herra oikeudenopiskelija, kovasti näitä lokeja aina työstetään, mutta kuvien järjestämisessä kestää aina niin pitkään, että puhti on pois, eikä juttu enää luista kuvateksteihin asti..


Käväisin siis viimeviikolla pikaisesti pääkaupunkiseudulla. noin 20asteen aurinko helli ihanasti. Huikeaa olla paisteessa ilman että hiki valuu!




Täällä kohoaa asteet päivisin edelleen yli 30. Yöllä voi jo jopa nukkua lakana päällä.











Nyt jatkan uudessa työssä ja teen outoja juttuja, kuten kuuntelen kollegan soittoa afganistaniin:
-"excuse me ?"
-...
-"aa, you don´t speak English" ... "ok..French ? Spanish ? N0?"
- tuut tuut tuut

Tässä vasemmalla amsterin juutalaismuseo jonka edestä lähti raiteet. Vasemmammalla juna-aseman pyöräparkki, myös omalla hyvin erilaisella tavalla vaikuttava..



ERASMUS puisto! EI ehkä mun kunniaksi, vaan erään Rotterdamilaisen, mutta silti poseerasin (vahingossa) kuin paraskin Pin-up tyttö..






Ja sitten ne TULPPAANIT!
ANteeksi, nämä oli Narsisseja






Ja nämä.




Nämä oli hollantilaiset juustomarkkinat






Ja nämä.







Poseerajia lisää







Ja hienoja menopelejä!





Siltoja ja kanaaleja






Ja oli niitä tulppaanejakin lopulta!




Coming up: Kuva puolikuolleesta pulusta joka tuli eilen viimeisiksi hetkikseen ripuloimaan parvekkeellemme.
Pitänee oikisopiskelijankin tyytyväisenä! =P

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos päivityksestäsi. Sitä onkin odoteltu.
Anonyymin herra oikeustieteilijän titteliä käyttävän herrasmiehen takaa löytyy itseasiassa isompikin joukko elämästäsi kiinnostuneita henkilöitä, joiden kanssa olet viettänyt aikaa vuosina 2001-2009.
Haluankin huomauttaa, että on pelkästään oman etusi mukaista päivittää blogiasi hieman useammin. Täälläpäin liikkuu muuten mitä hurjempia huhuja kuulumisistasi. (Huhuihin saattaa olla tai olla olematta syypäänä eräät kyseisen joukon myyrät)

Terveisin,
Historian opiskelijatar

PS: terkut V:lle!

Anonyymi kirjoitti...

Arvoisa bloggaaja,

kiitoksia päivityksestä.

Jäämme mielenkiinnolla odottamaan coming up -osiota, joka pysynee kuitenkin hyvän maun rajoissa ja pitänee lukijasi tyytyväisenä.

Tahtoisin edelleen kiinnittää bloggaajan huomion hyvään bloggaustapaan liittyvästä blogin säännöllisestä, riittävän täydellisestä ja usein tapahtuvasta päivittämisestä.

-J

Ps. Milloin se Cuba-juttu tapahtuu/tapahtui? Olen löytänyt lisää innokkaita eteläisen Ameriikan reissaajia delegaatioomme.