27. syyskuuta 2009

LINTU JA LAPSI(A)

Päivitystä kun kerta tuli luvattua..

Kaksi viikkoa on vilahtanut hyvin nopeasti ja uupuneesti ohi. Rankkaa aloittaa uusi työ, jossa on useita kivoja 24h deadlineja ja kaikenlaista nippelitiedon tarvetta jota ei oikein lue mistään vaan oppii vaan kysymällä. Istua sitten 9:30-18:30 koneen ääressä miettimässä että mites tämä syntymätodistus tuolta pakistanista nyt sitten tälle tyypille hoideltaisiin, kun pakistanilaiset ei vastaa puhelimeen ja jos vastaavat linja katkoo tai haluamasi ihminen onkin rukoilemassa tai sitten eivät ymmärrä tai eivät halua ymmärtää ja sitten kun vihdoin saa keskustelun aikaiseksi niin unohtaakin kysyä jotain jnejnejne.
Toisin sanoen aivot käyvät lujaa ja iltaisin väsyttää runsaasti. Muuten olen hyvin tyytyväinen.

Tässä vähän luvattuja lapsia:

Victorin siskon vauva NACHO joka syntyi elokuussa ja meidän joulukuvaelmakuva








PikkuMattson eli ihanainen matiaksemme ja itse syöty jugurtti syyskuun alussa:








Erään syntymättömän sänky valmiina odottamassa puolivalmiissa olohuoneessa. (aka, janppa renppaa ja näyttää että seisoisi kopassa)










ÄITI ja tyttärensä (or not). Eli Siskoni ja minä syyskuussa kyseenalaistamassa alkuperäämme. Oma käteni ylimpänä, äitimme keskellä ja siskoni alhaalla. Eihän tällainen voi olla ihan NORMAALIA..?








Ja sitten luvattu ripuloiva pulu. Vikke otti ihan videonkin, mutta se ei halua latautua tänne. Tuo söpö punainen elefantti sohvapäällys piti heittää pois kun meistä ei kumpikaan ihan ollenkaan halunnut ruveta sitä pesemään yhtään millään metodilla. Itse lintu vietiin muovipussissa portaita alas ja jätettiin se kotimetsämme kuusen juureen kakkimaan lisää. Kissat sen varmasti söi pois jos se oli kuollakseen...

Tällaista tänne. Kesän lämpöä päivisin, iltaisin viileää. Kuuban reissu odottaa marraskuun alussa. Ensimmäiset sukellukset tälle vuodelle nääs.

Mitä sinne kuuluu ?

1 kommentti:

Katie kirjoitti...

Heips Maija,
kovin kuulostaa hektiseltä tuo työ. Mutta varmasti myös mielenkiintoista.
Ihana tuo Nacho-kuva :D On tosiaan 'joulukuvaelmakuva', heh.
Ja meidän Matskukin on päässyt jogurttinaamoinen kuvaan :)
Mukavaa työviikkoa!
t. Kati