15. helmikuuta 2007

VAPAUS KOITTI !!!

Viimeinen tentti tehtynä ja tänään junamatkalla kotiin tullessa mittarissa 21 astetta celsiusta plussan puolella ja hirmuinen auringonpaiste siniseltä taivaalta ihan niin kuin aurinko olisi tiennyt, että jollakulla on kevyttäkin kevyempi olo kun lisäksi vielä on saanut tietää, että ainakin kaksi tenttiä meni läpi toinen 6/10 ja toinen 6,6/10 (kun alinpistemäärä on nolla) ja vaikka niistä arvosanoista ei muuten kauheasti tietäisi niin tuli sellainen olo, että eiköhän ne toisetkin kaksi mene läpi joko yhtä iloisesti tai enemmän rämpien.

Kävin katsomassa Letters from Iwo Jima yliopiston oman leffateatterin ennakkonäytöksessä ilmaiseksi tänään ja oli hieno filmi tosin hyvin raskas ja vielä raskaampi siksi, että vaikka onkin hienoa, että näyttävät filmit alkuperäisversioina, niin tämän kohdalla se tarkoitti sitä, että japania puhuttiin ja sitten piti yrittää jaksaa pakon edessä lukea niitä vilkkaita tekstityksiä espanjaksi. 'Kaikkeen tottuu sanoi emäntä kun kissalla pöytää pyyhki' kuuluu joku hömelö sanonta ja kyllähän se kaksituntinen vilahti, mutta vähän kyllä lopussa alkoi uuvuttaa ja harkitsin jo nokosia siellä täyden salin keskipenkkien uumenissa, mutta onneksi sitten tuli taas ampumakohtauksia ja räjähtelyitä niin sai levähtää..

Nyt lähden Barcelonan iltapäiväaurinkoon tapaamaan Markusta ja Lucaa, joista ensimmäinen matkaa kotiin takaisin lauantaina. Huhuh. Saa kunnian olla ensimmäinen, joka lähtee. Viikon päästä tippuu muutama lisää kyydistä. Haikeita päiviä tulossa, mutta sovittanee tänne treffit vaikka viiden vuoden päästä. You know, sellainen "ja mitä heistä tuli" -tyylinen follow up.

VIikon nolot tilanteet: Kävelin uusi hieno lyhyt hame päälläni suoraan puhelinpylvääseen pahki tässä yksi ilta. Että se siitä tyylikkyydestä. Ja samana iltana juutuin olkapäistäni junan ovien väliin kun tuli kiire hypätä kyytiin. Siinä nökötin ikuisuudelta tuntuvat 2sekuntia ja nöyrryin sanomaan"voisko joku vähän auttaa" ja sitten joku vähän auttoi ja menin istumaan ja yritin kerätä tyylikkyyteni rippeitä lattialta ja penkkien raoista.

Että tämmöstä tänne.

Anttila nyt ampaisee ylös vuoteeltaan, dum du duu...

Ei kommentteja: