18. elokuuta 2007

Olen Madridissa. Olen ollut Suomessa, Katalonian takamailla, Barcelonassa ja Lissabonissa. Että siksi ei ole päivityksiä kuulunut. Ymmärrän, että kaikilla on ollut ihan HIRVEÄ ikävä.
Täällä on kuuma ja mulla on liikaa tosi hienoja kuvia, eli watch this space kunhan saan tyhjennettyä muistikortin kamerasta koneelle.

ps. Rakas tätini lähetti mulle vuosi sitten kortin, jossa lukee "les folies sont les seules choses qu'on ne regrette jamais" eli Ainoastaan hulluuksia emme koskaan tule katumaan. tai jotain sellaista. Mantran omaisesti koko vuoden tuota hokeneena, toteutin vihdoin pitkäaikaisen haaveeni ja karkasin Sintran turisti-ylihinnoitellusta ravintolasta maksamatta... (puoli tuntia laskua odottaneena) . !!!

Taas tuli uusi rasti listaan "100 things to do before you're thirty".

Paheksujat, kommentoikaa kommentointi osioon.

Kuvan nimi on "Ravintolasta karanneet" Pitihän tuollainen hetki ikuistaa!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Carissima,
J´espère que tu as plusieurs chères tantes - je ne voudrais pas être condsidérée responsable de TOUTES tes folies, bambina.
Mon mari vient de lire "The Shadow of the Wind" et me le recommande.
J´adoooooore la photo! Vous êtes tous les deux très photogéniques. Et sympas.Et fous.
Baci baci,di tua zia ragionevole

maiJa kirjoitti...

hmm...
Rakkaita tätejä on toki useampi, mais je possède seulement une seule CHÈRE TANTE. Désolée!
Y aunque no tengas la responsabilidad por todas las tonterías que hago, al menos you remain as an inspiration to many of them. Esimerkkinä esim. katalaanin opettelu! (tämä onneksi sensuroituu automaattisesti Barcelonalaisilta).

Besiiiiitos,
FotoGeeninen KarKuri

Miia/Kolmas linja kirjoitti...

Tässä heräsi tämmöinenkin kysymys, että miten lie suomeen palaamisesi suhteen on? täällä on ollut keskimäärin ihan mukavaa. mutta ei tämä kyllä mikään bcn ole...

uusi blogi on muuten kanssa.

enkä paheksu, itsekin kerran melkein tehtiin sama. jee!

Liljetys kirjoitti...

Hola chica, pidähän ittesi naisena siellä ja onnea hommiesi kanssa, mitä nyt meinaatkin. Suomeen ei sua cosmonaista varmaan enää saa raahattua nyt kun puoliskokin vissiin löytyi taas ulkomaasta, mutta muista välillä meitä jotka täällä kylmässä kitkuttaa :)

(vaikka ei enää kauaa, kahen viikon päästä startataan 2,5 viikoksi Thaimaahan :D)