4. helmikuuta 2009

Happily Landed

Ja otsikon vari matsaa uuden matkalaukun varia.

Barcelonan kautta vihdoin turvassa kuudennessa kerroksessa ilman hissia. Onneksi portaat kuitenkin loytyy. Rappukaytavaa maalataan paraikaa.

Katalonian mahtikaupunki oli viela ihanampi kuin muistin. Kaveltya tuli, vaikkakin yhdeksankymmentaprosenttisesti sateessa ja latakoissa. Sade loppui tietysti tuntia ennen kotikoneen lahtoa ja siirtyi mukanamme tanne Madridiin. Viikonloppuna taalla oli tullut lunta, joka ehka naytettiin jopa suomen telkkarissa.. (?)

Teeskentelen nyt, etta blogi ei olisi ollut paivaakaan paivittamatta. En jaksa jaaritella yliopiston jannittavista kuvioista, kuten siita, etta graduohjaajani suositti tahtaamaan cumua alempaan arvosanaan omasta mielestaan hyvassa hengessa ja ilon kautta. Kivempi kai pelata menevansa riman kohdalta kuin sen alta (??).

Madridissa kaikki paitsi lampotila on jokseenkin ennallaan. Yksi kasveistani oli kuollut (kaktus!), joka on saavutus sinansa. uusi aarettoman hieno kelloni on ruuvattu seinaan. Ottanen siita kuvan. Tassa taman paivan saavutus (sen lisaksi, etta kaadoin iltapaivapopperoisena maitoa kahvinkeittimeen) eli kenganpohjien liimaus.
(Victor kavi kotona lounaalla ja nappasi huvittuneena kuvan pyykkipoikarivista)

Lisaksi muutama otos

EM-taitoluistelufinaalista (koyhat kyykkyyn),


















Matias
yksi-vee ihan itse syödyn synttärikakun jäljiltä






Saara-prinsessasta tatien kynsissa ja kitaroiden alla





aka Kitarat, Saara ja Tädit
eiks jee








Jatkunee ensi numerossa. En pienentanyt kuvakokoja, ja lataus on melko hidasta. Palataanpa asiaan.
Besos taas vaihteeksi kaikille.

Ei kommentteja: