4. maaliskuuta 2008

KEVÄTTÄ
ja limaa
RINNASSA





Viikonloppuna käytiin Peguerinos-kylässä, jossa on siis Viken vanhemmilla loma-asunto.

Ilma oli mitä ihanin, happea riitti ja väkeä oli vähän. Käveltiin koko sunnuntai vuorilla ja laulettiin Julie Andrewsin hittejä (no melkein , vaikka laulatti kyllä).



Tuli kivoja fotoja.







Sain piknikvaatetuksestani johtuen kamalan flunssan. Aurinko kyllä porotti, mutta varjossa viiletti. Yleisön pyynnöstä Nukuttiin patonkien päälle espanjalainen puolentunnin siesta. Sen siitä saa. 25vuoden kevätsää kokemuksella olisi kai pitänyt osata olla varuillaan(mpana).


Kävelyreippailun päätteeksi käytiin katsomassa Francon oikeistotaistelijoiden muistoksi pystyttämä melkoinen risti. Ristiriitainen paikka, koska Franco ei ole mitenkään suosittu julkkis näissä piireissä. (Vikke kieltäytyi tällaisesta kuvasta). Diktaattori haudatti itsensä myös ristin alle. Mielettömät näköalat joka tapauksessa.



Iltasella pelattiin korttia ja katsottiin
Miss España -kisoja, jotka on ihan
yhtä epäloogiset voittajavalinnan suhteen kuin suomalaisest vastaavat.
Vikestä tuli kahdesti Lapin pöhkö. Sukuni ymmärtänee mistä on kyse.



Kotimatkalla pysähdyttiin itsemmekin yllättäen sushille. Mökkivaatteissa.
Eurooppalainen eräily meets japanese cuisine. Nenäni ei ollut vielä yhtä tukossa kuin nyt, maistoinkin jotain, eikä tarvinut taukoilla kesken pureskelun hengittämään suun kautta...


Nyt on akut ladattu ja pääsiäisen vapaapäivät lähestyvät. jipii. Ensi tiistaiksi olisi taas ilmaiset leffaliput. Onko suosituksia?

Ei kommentteja: